Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

1o Σεμινάριο Συνεργατών


Τον Ιούνιο του 2005 διοργανώθηκε το 1ο Σεμινάριο Συνεργατών της STEELHOUSE στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο για το SCS.

Το σεμινάριο κράτησε 3 μέρες και παρεβρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της STEELHOUSE συμπεριλαμβανομένων και των εξουσιοδοτημένων συνεργείων του SCS από την Κεφαλόνια και το Αγρίνιο.

Την πρώτη μέρα υπήρξε μια σειρά παρουσιάσεων οι οποίες αφορούσαν τον τρόπο δόμησης, τα πλεονεκτήματά του, τον τρόπο κατασκευής και το θεωρητικό υπόβαθρο.


 

 

 

Το θεωρητικό κομμάτι του σεμιναρίου εφαρμόστηκε στη συνέχεια στην πράξη. Οι συνεργάτες και τα συνεργεία τους κατασκεύασαν μια μικρή κατοικία στο χώρο της έκθεσης της εταιρίας με τη χρήση του SCS με απόλυτη επιτυχία.

Πάνω στην κατασκευή δόθηκε η δυνατότητα να υπάρξει μια πλήρης ενημέρωση και εκπαίδευση των συνεργατών από την παραλαβή των μεταλλικών διατομών, τα κατασκευαστικά σχέδια, τον τρόπο συναρμολόγησης, τις συνδέσεις έως την εφαρμογή των μονώσεων και των συστημάτων ξηράς δόμησης.