• Τηλέφωνο: (+30) 2610278265
  • Email: request@steelhouse.gr
  • Ωράριο: 10:00 to 18:00

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Εκτύπωση

1ο Πανευρωπαικό Συνέδριο του LSK στo Βέλγιο


Τον Ιούνιο του 2006 πραγματοποιήθηκε στην Λιέγη του Βελγίου το 1ο πανευρωπαικό συνέδριο του LSK στο οποίο η STEELHOUSE είχε ενεργό μέρος, παρουσιάζοντας έργα της από την Ελλάδα και μιλώντας για τις ιδιαιτερότητές του σχεδιασμού και της ανάλυσής κατασκευών ελαφρύ χάλυβα σε μια έντονη σεισμικά περιοχή όπως η χώρα μας.

Η STEELHOUSE είχε την τιμή να είναι παρούσα και μάλιστα να συμμετάσχει ενεργά στο 1ο συνέδριο του LSK το οποίο ουσιαστικά ήταν η πρώτη δημόσια παρουσίασή του Ευρωπαικού Οργανισμού Κατασκευών από Ελαφρύ Χάλυβα (LSK) στον ευρωπαϊκό χώρο.

Το συνέδριο φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ερευνητικού κέντρου της Arcelor στην πανεπιστημιούπολη της Λιέγης. Παρευρέθηκαν σημαντικά στελέχη της Arcelor, του επιστημονικού κόσμου, μηχανικοί, αρχιτέκτονες και μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο των κατασκευών.

Το συνεδριακό πρόγραμμα υπήρξε άκρως ενδιαφέρον και επεκτάθηκέ τόσο σε θεωρητικό (ανάλυση Ευρωκωδίκων, απλή μέθοδο επίλυσης με πίνακες κ.α.) όσο και σε πρακτικό επίπεδο (παρουσίαση έργων, μέθοδοι ανέγερσης, επίσκεψη σε πραγματική κατασκευή κ.α.) γύρω από κατασκευές ελαφρού χάλυβα.

Στα πλαίσια του προγράμματος αυτού δόθηκε η ευκαιρία στην STEELHOUSE να παρουσιάσει το έργο της στην Ελλάδα και να δείξει ολοκληρωμένες κατασκευές με το SCS ως η μοναδική και πρώτη ελληνική εταιρία στο χώρο αυτό. Παράλληλα, ο πολιτικός μηχανικός & δ/ντης του τμήματος Μελέτης και Ανάλυσης της STEELHOUSE, κ. Χρυσανθακόπουλος Κών/νος αναφέρθηκε εκτενώς στο φαινόμενο της σεισμικής καταπόνησης μεταλλικών κατασκευών από ελαφρύ χάλυβα και τον τρόπο ανάλυσης και σχεδιασμού τέτοιων κατασκευών σε σειμικά ενεργείς περιοχές.

Η STEELHOUSE απέσπασε συγχαρητήρια για την παρουσίασή της και εντυπωσίασε με την εφαρμογή του SCS σε μοντέρνες κατοικίες υψηλών προδιαγραφών.

steel house logo sm

Εφαρμογές Προηγμένης Δόμησης

πρώτη εταιρία κατασκευής κατοικιών εξολοκλήρου από γαλβανισμένο ελαφρύ χάλυβα στην Ελλάδα.

Σημεία

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ:
26ο χλμ Ν.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου Πάτρα - Τ.Κ. 25002

ΚΕΝΤΡΙΚΑ:
ΒΙ.ΠΑ. Πατρών - Κόμβος Γλαύκου

ΓΡΑΦΕΙΟ:
Πατρέως 14 - Πάτρα