Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Έκθεση Κατασκευές 2009 στην Αθήνα

Μεγάλη επιτυχία είχε η παρουσία της STEELHOUSE στην έκθεση ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ 2009 η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στους χώρους της HELEXPO στη λεωφόρο Κηφισίας.

Το περίπτερο της εταιρίας έκανε αίσθηση με το πλήρες δείγμα μιας κατοικίας 130τ.μ. υπό κλίμακα 1:3 το οποίο παρουσίζε όλες τις λεπτομέρειες μιας πραγματικής κατασκευής με το σύστημα SCS.

 

Περισσότερα...

1ο Πανευρωπαικό Συνέδριο του LSK στo Βέλγιο


Τον Ιούνιο του 2006 πραγματοποιήθηκε στην Λιέγη του Βελγίου το 1ο πανευρωπαικό συνέδριο του LSK στο οποίο η STEELHOUSE είχε ενεργό μέρος, παρουσιάζοντας έργα της από την Ελλάδα και μιλώντας για τις ιδιαιτερότητές του σχεδιασμού και της ανάλυσής κατασκευών ελαφρύ χάλυβα σε μια έντονη σεισμικά περιοχή όπως η χώρα μας.

Περισσότερα...

Έκθεση Κατασκευές 2008 στην Αθήνα


Η πρώτη επίσημη παρουσία της STEELHOUSE στην Αθήνα έγινε τον Μάιο του 2008 στην έκθεση Κατασκευές 2008 στoν εκθεσιακό χώρο της Helexpο στη λεωφόρο Κηφησίας. Η παρουσία της STEELHOUSE στην Αθήνα ήταν εντυπωσιακή μιας και κατασκευάστηκε μέσα στην έκθεση ένα διόροφο δείγμα 75τ.μ. σε πραγματική κλίμακα όπου οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δούν ολοκληρωμένο το SCS.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης η STEELHOUSE διοργάνωσε ημερίδα για την παρουσίαση του LSK και των κατασκευών ελαφρού χάλυβα στο ελληνικό κοινό. Στην ημερίδα συμμετείχε επίσημα και επιτροπή του Ευρωπαικού Οργανισμού Λεπτότοιχων Μεταλλικών Κατασκευών (LSK).

Περισσότερα...

1o Σεμινάριο Συνεργατών


Τον Ιούνιο του 2005 διοργανώθηκε το 1ο Σεμινάριο Συνεργατών της STEELHOUSE στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο για το SCS.

Περισσότερα...