• Τηλέφωνο: (+30) 2610278265
  • Email: request@steelhouse.gr
  • Ωράριο: 10:00 to 18:00

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Εκτύπωση

1o Σεμινάριο Συνεργατών


Τον Ιούνιο του 2005 διοργανώθηκε το 1ο Σεμινάριο Συνεργατών της STEELHOUSE στις εγκαταστάσεις της εταιρίας. Οι συνεργάτες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο για το SCS.

Το σεμινάριο κράτησε 3 μέρες και παρεβρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της STEELHOUSE συμπεριλαμβανομένων και των εξουσιοδοτημένων συνεργείων του SCS από την Κεφαλόνια και το Αγρίνιο.

Την πρώτη μέρα υπήρξε μια σειρά παρουσιάσεων οι οποίες αφορούσαν τον τρόπο δόμησης, τα πλεονεκτήματά του, τον τρόπο κατασκευής και το θεωρητικό υπόβαθρο.


Το θεωρητικό κομμάτι του σεμιναρίου εφαρμόστηκε στη συνέχεια στην πράξη. Οι συνεργάτες και τα συνεργεία τους κατασκεύασαν μια μικρή κατοικία στο χώρο της έκθεσης της εταιρίας με τη χρήση του SCS με απόλυτη επιτυχία.

Πάνω στην κατασκευή δόθηκε η δυνατότητα να υπάρξει μια πλήρης ενημέρωση και εκπαίδευση των συνεργατών από την παραλαβή των μεταλλικών διατομών, τα κατασκευαστικά σχέδια, τον τρόπο συναρμολόγησης, τις συνδέσεις έως την εφαρμογή των μονώσεων και των συστημάτων ξηράς δόμησης.

steel house logo sm

Εφαρμογές Προηγμένης Δόμησης

πρώτη εταιρία κατασκευής κατοικιών εξολοκλήρου από γαλβανισμένο ελαφρύ χάλυβα στην Ελλάδα.

Σημεία

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ:
26ο χλμ Ν.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου Πάτρα - Τ.Κ. 25002

ΚΕΝΤΡΙΚΑ:
ΒΙ.ΠΑ. Πατρών - Κόμβος Γλαύκου

ΓΡΑΦΕΙΟ:
Πατρέως 14 - Πάτρα