Σύνδεση Εγγραφή

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

Create an account

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Name
Username
Password *
Verify password *
Email *
Verify email *
Captcha *

Γαλβανισμένος Χαλύβδινος Σκελετός


 

Ο σκελετός της κατασκευής ο οποίος αποτελεί και τον φέροντα οργανισμό της αποτελείται από χαλύβδινα γαλβανισμένα στοιχεία διατομών μορφής C και U και διαστάσεων από 100 έως 250mm με πάχη από 1.0 έως 2.0mm (προφίλ).

Τα προφίλ αυτά διατάσσονται σε ένα κάναβο 40-60mm (ανάλογα με τη στατική μελέτη) δημιουργώντας τα φέροντα στοιχεία της κατασκευής δηλαδή τις τοιχοποιίες, τα πατώματα και τις στέγες. Οι συνδέσεις των προφίλ γίνονται με αυτοδιάτρητες βίδες και για τη σύνδεση με την πλάκα της θεμελίωσης χρησιμοποιούνται ειδικά εκτονούμενα αγκύρια.

 

ΧΑΛΥΒΑΣ

O χάλυβας που χρησιμοποιείται στο SCS είναι ψυχρής διαμόρφωσης με θερμό γαλβάνισμα και υψηλές αντοχές (όριο διαρροής ≥350MPa). Σαν υλικό συμμορφώνεται με τις προδιαγραφές της Ε.Ε. βάσει του προτύπου ΕΝ10147 και του προτύπου ΕΝ10149. Το θερμό γαλβάνισμα ψευδαργύρου 275g/m2 αποτελεί μια άριστη προστασία από τη διάβρωση ακόμα και μετά από την διαμόρφωση - κοπή του μετάλλου.

 

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΧΑΛΥΒΑ :

  • Έχει τον καλύτερο λόγο αντοχής προς βάρους με αποτέλεσμα η κατασκευή να έχει μικρό βάρος σε σχέση με άλλες κατασκευαστικές λύσεις, με όλα τα θετικά που αυτό συνεπάγεται.
  • Είναι βιομηχανικό προϊόν συγκεκριμένων πιστοποιήσεων και υψηλών προδιαγραφών.
  • Λόγω γαλβανίσματος δε σκουριάζει και δεν φθείρεται με το χρόνο, διατηρώντας σταθερές τις ιδιότητες και τις αντοχές του.
  • Είναι φιλικό προς το περιβάλλον και ανακυκλώσιμο πάνω από 90%