• Τηλέφωνο: (+30) 2610278265
  • Email: request@steelhouse.gr
  • Ωράριο: 10:00 to 18:00

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Εκτύπωση

Αρχεία


 


ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ - ΠΟΛ. ΜΗΧΑΝΙΚΟΥΣ : ΔΙΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ (π.χ. υποδείγματα σχεδίων, μορφή τευχών μελετης, τρόπος σχεδιασμού, τεχνικές πληροφορίες κ.λ.π.) - ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΑΥΤΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ.

Εαν εγγραφείτε ως μηχανικός - αρχιτέκτονας αποκτάτε άμεσα πρόσβαση και στις υπόλοιπες ενότητες (κοστολόγηση, έτοιμα σχέδια, κ.λ.π.)


 

Στην περιοχή αυτή μέσω του μενού στο πλάι της σελίδας μπορείτε να βρείτε :

  • Έτοιμα αρχιτεκτονικά σχέδια κατοικιών (δείγματα) τα οποία περιλαμβάνουν τα σχέδια κατόψεων και φωτορεαλιστικά και από τα οποία μπορείτε να επιλέξετε κάποιο για κατασκευή.
  • Τεχνικό και ενημερωτικό υλικό για το σύστημα δόμησης SteelHouse Construcion System (SCS).
  • Αρχεία για κατέβασμα στον υπολογιστή σας.


 

ΕΤΟΙΜΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ

Η STEELHOUSE για δική σας διευκόλυνση έχει ετοιμάσει ορισμένες τυπικές κατοικίες (υπό μορφή δειγμάτων) σε μια γκάμα τ.μ. από τις οποίες μπορείτε να επιλέξετε κάποια που σας εξυπηρετεί. Στην περίπτωση που κάποιο δείγμα σας ικανοποιεί μπορείτε να ζητήσετε και άμεσα την κοστολόγησή του μέσω της φόρμας κοστολόγησης. Η κοστολόγηση η οποία προκύπτει σας αποστέλεται με email και είναι πλήρης και ακριβής.

  

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ

Στο διαθέσιμο ενημερωτικό υλικό περιλαμβάνονται φυλλάδια, τεχνικές πληροφορίες, πληροφορίες για τα υλικά, παρουσιάσεις, ενημερωτικό και διαφημιστικό υλικό.

Τα παραπάνω είναι διαθέσιμα για κατέβασμα από τον επισκέπτη ώστε να δημιουργήσει μια πλήρη εικόναι για το SCS αλλά και να ενημερωθεί γενικότερα για τις σύγχρονες τάσεις δόμησης αλλά και για τα υλικά.

 

steel house logo sm

Εφαρμογές Προηγμένης Δόμησης

πρώτη εταιρία κατασκευής κατοικιών εξολοκλήρου από γαλβανισμένο ελαφρύ χάλυβα στην Ελλάδα.

Σημεία

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ:
26ο χλμ Ν.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου Πάτρα - Τ.Κ. 25002

ΚΕΝΤΡΙΚΑ:
ΒΙ.ΠΑ. Πατρών - Κόμβος Γλαύκου

ΓΡΑΦΕΙΟ:
Πατρέως 14 - Πάτρα