• Τηλέφωνο: (+30) 2610278265
  • Email: request@steelhouse.gr
  • Ωράριο: 10:00 to 18:00

ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Εκτύπωση

Έκθεση Κατασκευές 2008 στην Αθήνα


Η πρώτη επίσημη παρουσία της STEELHOUSE στην Αθήνα έγινε τον Μάιο του 2008 στην έκθεση Κατασκευές 2008 στoν εκθεσιακό χώρο της Helexpο στη λεωφόρο Κηφησίας. Η παρουσία της STEELHOUSE στην Αθήνα ήταν εντυπωσιακή μιας και κατασκευάστηκε μέσα στην έκθεση ένα διόροφο δείγμα 75τ.μ. σε πραγματική κλίμακα όπου οι ενδιαφερόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δούν ολοκληρωμένο το SCS.

Κατά την διάρκεια της έκθεσης η STEELHOUSE διοργάνωσε ημερίδα για την παρουσίαση του LSK και των κατασκευών ελαφρού χάλυβα στο ελληνικό κοινό. Στην ημερίδα συμμετείχε επίσημα και επιτροπή του Ευρωπαικού Οργανισμού Λεπτότοιχων Μεταλλικών Κατασκευών (LSK).

Το περίπτερο της STEELHOUSE ήταν από τα πιο εντυπωσιακά και πλήρη της έκθεσης. Η ολοκληρωμένη κατασκευή από ελαφρύ χάλυβα ηταν κάτι που δεν είχε παρουσιαστεί ξανά σε ευρύ κοινό στην Ελλάδα και σίγουρα προξένησε το ενδιαφέρον όλων όσων πέρασαν από την έκθεση.

Η STEELHOUSE είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει αναλυτικότερα το σύστημά της αλλά και το LSK μεσά και από μια ημερίδα η οποία διοργανώθηκε στα πλαίσια της έκθεσης. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας αυτής παρουσιάστηκε το LSK και τα προγράμματα του, έργα της STEELHOUSE, τα πλεονεκτήματα του χάλυβα.

Το LSK είχε προσκληθεί επίσημα από την STEELHOUSE και παρευρέθει, τόσο στο περίπτερό μας, όσο και στην ημερίδα οπού παρουσίασε το πρόγραμμά του.

H διμελής επιτροπή του LSK η οποία έφθασε στην Αθήνα αποτελούνταν από τον Γενικό Γραμματέα του LSK κ. Pierre Quaquin και την υπεύθυνη του τεχνικού τμήματος του LSK κα. Natividad Pastor. Επισημος προσκεκλημένος ήταν και ο κ.Nader Elhajj από την FrameCad Solutions ο οποίος εκπροσώπησε μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες ολοκλήρωμένων λύσεων συστημάτων δόμησης με λεπτότοιχο χάλυβα.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας προς το LSK και την FrameCad Solutions τόσο για την υποστήριξή τους όσο και για την παρουσία τους στην ημερίδα η οποία έδωσε τη δυνατότητα στο Ελληνικό κοινό να γνωρίσει τα συστήματα δόμησης με γαλβανισμένο χάλυβα ελαφρού τύπου.

steel house logo sm

Εφαρμογές Προηγμένης Δόμησης

πρώτη εταιρία κατασκευής κατοικιών εξολοκλήρου από γαλβανισμένο ελαφρύ χάλυβα στην Ελλάδα.

Σημεία

ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ:
26ο χλμ Ν.Ε.Ο. Πατρών - Πύργου Πάτρα - Τ.Κ. 25002

ΚΕΝΤΡΙΚΑ:
ΒΙ.ΠΑ. Πατρών - Κόμβος Γλαύκου

ΓΡΑΦΕΙΟ:
Πατρέως 14 - Πάτρα